Een white label video player? Ontdek AudiencePlayer!
03 juni 2021 

Een white label video player? Ontdek AudiencePlayer!

AudiencePlayer biedt een zogeheten white label video player. Maar wat is dat precies, en hoe kun je hier zelf gebruik van maken? We leggen het even uit!

Wat is white label?

‘White Label’ betekent eigenlijk dat één bedrijf een product verkoopt dat andere bedrijven en ondernemers mogen aanpassen, en aan klanten mogen verkopen als ware het hun eigen product. Als je iets ‘completely white labeled’ verkoopt, koop je dus een product zonder merk. 

Een voorbeeld uit de online wereld is onder andere WordPress, het meest bekende “Content Management System“. WordPress heeft de mogelijkheid om een white label website af te nemen, waardoor het de website op het oog geen link meer heeft met WordPress. Je hebt de website dan gebouwd met WordPress, en de tools van WordPress, maar het is echt jouw eigen product. 

Voordeel white label 

Het grote voordeel van een white label product is dat het grootste deel van het werk al voor je is gedaan. Het product ‘staat’ al, het is nu aan jou om het aan te passen naar jouw wens en het te branden zoals jij het wil. 

In het voorbeeld van WordPress betekent het dat jij zelf niet hoeft te weten hoe je codeert. Dat scheelt dus nogal wat uren aan voorbereidend werk.

Wat is een white label video player?

Dit concept is natuurlijk makkelijk te vertalen naar de wereld van video streaming. Een white label video player is een (online) videoplatform waarmee je zelf, met behulp van aanpassingsopties, je eigen videoplatform kan maken. 

Met aanpassingsopties worden hier niet alleen esthetische kenmerken bedoeld. Het gaat ook om aanpasbare winstmodellen, toegankelijkheid, (video)beveiliging, etc. 

AudiencePlayer is een volledig white label videoplatform

Nu je hier toch bent laten we de kans niet schieten om te vertellen over ons eigen white label video streaming platform natuurlijk. 

Maak kennis met AudiencePlayer! Je kunt een volledig eigen videoplatform starten in een handomdraai. Wij verkopen als het ware de ‘tools’ die jij nodig hebt om zo simpel mogelijk een platform (website en apps) op te zetten met je eigen video’s en branding. 

White label video player - AudiencePlayer

Met AudiencePlayer heb je onder andere de volgende aanpassingsmogelijkheden:

  • Een volledige eigen look (inclusief branding)
  • Verschillende winst/betalingsmodellen (abonnementen, pay-per-view, verhuur, credits…)
  • Met de data die AudiencePlayer registreert van je gebruikers zet je (volautomatische) marketing funnels op
  • Breid uit naar verschillende apparaten en platformen (mobiele apps, smartTV apps, …)
  • en nog veel meer…

Dit maakt AudiencePlayer heel geschikt voor alle bedrijven (groot en klein) die video’s online willen verkopen, met een eigen branding. Zo heeft AudiencePlayers klanten uit verschillende industrieën: van grote bioscopen tot kleine bedrijven die yoga lessen of cursussen verkopen.

Zelf een white label online video platform starten? Bekijk onze homepage voor de mogelijkheden! >>