Marketing tools voor meer omzet en leads uit je video's

Marketing tools voor meer online video omzet 

Wil je meer leads en klanten uit je videoplatform halen?

Gebruik dan onze slimme data en marketing technieken die je o.a. helpen om je omzet te verhogen. 

In de AudiencePlayer videoplatform software wordt alle data van bezoekers en gebruikers opgeslagen. Deze data kun je gebruiken om automatische marketing funnels op te zetten waardoor je de aandacht van jouw doelgroep kunt sturen.    


Unieke features waarmee je omzet stijgt

Push notificaties video streaming app

Push notificaties

Zet je berichten klaar in de AudiencePlayer videoplatform software en connect op een krachtige manier met je fans door het sturen van persoonlijke berichten naar mobiele telefoons. 
E-mail marketing automation video streaming platform

E-mail templates

Met de zogenaamde "E-mail templates" module hebben we ervoor gezorgd dat je snel en simpel standaard e-mails maakt die jouw gebruikers automatisch ontvangen op het moment dat je dat wil.  
MailChimp ActiveCampaign videoplatform streaming OTT

MailChimp en ActiveCampaign

De AudiencePlayer videoplatform software is standaard gekoppeld met de CRM diensten MailChimp en ActiveCampaign. Geautomatiseerde marketing campagnes zet je daarmee op in een handomdraai.  
Google Tag Manager video streaming platform VOD

Google Tag Manager 

Standaard geven wij real-time gebruikersdata door aan Google Tag Manager zodat je bijvoorbeeld conversies vanuit Google Ads bij kunt houden en sturen. 
SMS campagnes videoplatform verdienmodel

SMS

Ontwikkel je eigen sms campagne en stuur periodiek berichten naar de mobiele telefoon van je gebruikers. Hiermee bereik je nog gerichter je doelgroep. 
reporting tool - Google Analytics - dashboard - videoplatform

Statistieken

Statistieken die je helpen bij het optimaliseren van je marketing campagnes. Voor statistieken op maat, hebben wij standaard een koppeling met Google Analytics.
SmartYoga over AudiencePlayer

Als zzp'er heb ik heel veel persoonlijke begeleiding gekregen. Niet alleen om het systeem te begrijpen, maar juist ook hoe ik mijn videoplatform kan promoten.

Mieneke Zijlmans

Klaar om je videoplatform een super boost te geven?

Verhoog je omzet - videoplatform - AudiencePlayer